BLAST - афродизиак от България - НАШИТЕ СЪСТАВКИ

1 август 2023
BLAST - афродизиак от България - НАШИТЕ СЪСТАВКИ

По време на началния етап на проучване за съставки и вземане на решение относно това кои да се използват в Blast, нашият екип бе безкомпромисен в стремежа си да избере само най-добрите, най-ефетвините и най-мощните съставки. Повечето от билките, използвани в Blast, са пътували по целия свят, преди да станат част от финалния продукт, като някои са научно изследвани и използвани в много култури от векове и имат доказана ефикасност както в областта на медицината, така и в холистичната медицина и свързани практики .

 

Blast е естествен афродизиак и отговор за по-силна ерекция и повишено сексуално желание. Мощната комбинация от съставки съчетава само най-фино извлечените билки в точни количества, за да произведе най-силните, но най-безопасни резултати, за разлика от много други продукти на пазара в същата категория. Ние сме изключително горди от факта, че нашият продукт съдържа естествени съставки, които са надеждни и безопасни, така че нашите клиенти да могат да се насладят на здравословен сексуален живот, без да се налага да изпитват често срещаните странични ефекти, които често идват с други лекарства (така наречените хапчета за секс) от тази категория. 

 

Мощната формула на Blast е специално създадена, за да помогне при сексуална дисфункция като импотентност, ниско либидо, преждевременна еякулация и еректилни проблеми при мъжете. Нашият иновативен продукт съдържа 21 билки и съставки, специално подбрани за подобряване на либидото, както и цялостното представяне и преживяване в спалнята. В момента нашият екип работи и върху разработването на формула, специално създадена да действа като естествен афродизиак за жени, така че дамите също да могат да се насладят на предимствата на нашите продукти.

 

Ето основните съставки, намерени в Blast, които работят заедно в перфектна синергия, така че вие ​​и вашият партньор да можете да се насладите на качествено време между чаршафите:

 

Катуаба барк 

 

Това е дърво, открито в Амазонските гори, а силното му влияние върху половата мощ са му донесли прозвището: „ дърво на любовта“.

 

Трибулус Терестрис 

 

Това растение отдавна се използва като народно лекарство в Източна Европа и България при полов дефицит. Свойствата на тази мощна съставка са свързани с увеличаване на производството на сперма, сексуална издръжливост и нива на тестостерон. Той играе огромна роля за мъжете, добавянето на тази билка се оказва много полезно. Това не е хормон, както някои смятат.

 

Муира пуама 

 

Това потентно дърво повишава либидото и твърдостта на пениса. Действа като нервен стимулант за повишаване на възприемчивостта към сексуални стимули, както и физическото усещане за секс. Богат на стероли, например ситостерол, кампестерол и лупол, той активира рецепторите на тялото за хормони като тестостерон, за да повиши либидото и да подобри работата. Също така присъстват летливи масла като шампор, които помагат за възстановяване на сексуалното желание и вътрешната дълбочина на либидото и умствената способност за възбуждане.

 

Корен от Мака

 

Този местен перуански корен се култивира от хиляди години. Считан за неразделна част от диетата, инките намират корена на мака за толкова мощен, че е ограничен само за кралска употреба. Известен е със своите способности за повишаване на енергията. Подобно на женшен, това растение се използва за увеличаване на силата, либидото и сексуалната функция. Клинично ефектите му са доказани с опитни животни. 

 

L-аргинин

 

L-аргинин: е аминокиселина, присъстваща в протеините на всички форми на живот. Също така, наричана аргинин, тази аминокиселина е необходима за извършване на синтеза на азотен оксид, който отпуска кръвоносните съдове и позволява на повече кръв да тече през артериите. L-аргининът е обещаващ при лечението и профилактиката на сърдечно-съдови заболявания и при лечението на мъжко безплодие. Със своите антиоксидантни свойства, L-аргининът може да бъде неразделна част от всяка добавка за сексуално здраве.

 

Листа от Коприва

 

Сред многобройните си свойства листът от коприва напоследък се е показал, като ефикасен за здравето на простатата и за предотвратяване на състояния на простатата, особено на простатит, който е възпаление на простатната жлеза. Проблемите с простатата могат да попречат на здравословния сексуален живот. Копривата също се счита за цялостно възстановително средство за тялото. Той е богат на желязо, цинк и хлорофил.

 

Галангал

 

Галангал е от семейство Джинджифилови. Изследванията показват, че коренът от галангал насърчава мъжката плодовитост, като увеличава броя и подвижността на сперматозоидите. Резултатите от проведено в Дания изследване, при което галангалът е комбиниран с екстракт от нар показват, че броя на подвижните сперматозоиди се е увеличил три пъти, в сравнение с контролната група.

 

Женшен 

 

Женшена е адаптогенна билка. Повишава способносттана тялото да се справя с натоварванията на околната среда и да се бори с биохимичните дисбаланси. Той зарежда с енергия, когато човек е уморен и успокоява, когато е прекомерно разтревожен. Той също така повишава хормоните, свързани със секса, като тестостерон и подобрява сексуалните реакции при мъжете и жените. По този начин действа като тоник, стимулант и афродизиак. 

 

Американски Женшен 

 

Американският женшен се счита за адаптоген. Адаптогените са клас вещества, за които се смята, че стимулират устойчивостта на организма към физически, екологични и емоционални стресови фактори. Американският женшен съдържа и химикали, наречени гинзенозиди, които изглежда влияят на нивата на инсулин и понижават кръвната захар.

 

Гинко билоба

 

Тонизираща билка, която уравновесява нашите телесни системи. Когато сте уморен, той зарежда с енергия, а при стрес отпуска индивида. Увеличава кръвообращението, което по-добре подготвя мъжа за удрящото вълнение от секса. Ранното споменаване на неговата медицинска употреба е през 2900 г. пр. н. е. Китайската Materia medica, която вярва, че увеличава сексуалната енергия. Увеличава мозъчния, както е гениталния кръвоток, а значително повишеното му производство на допамин, адреналин и други невротрансмитери в мозъка подобрява възбудата на удоволствието и бдителността.

 

Пчелен Прашец 

 

Пчелният прашец е пълен с цинк. Цинкът и сексуалното желание са силно свързани и този естествен усилвател на либидото е пълен с цинк, което го прави невероятна супер храна за сексуалния живот на мъжете. Проучвания в Университета в Сараево в Югославия установиха, че пчелният прашец е ефективен при лечение на еректилна дисфункция при мъже на възраст между 20 и 52 години. Само след един месец употреба на цветен прашец, мнозинството показа подобрение в сексуалния си живот. Пчелният прашец има драматичен ефект върху броя на сперматозоидите и повишената плодовитост. Резултатите от тестовете показват, че сперматозоидите плуват по-бързо, по-жизнеспособни и издържат по-дълго.

 

Меласа от черница или сироп от черница

 

Този плътен и тъмен на цвят сироп е на изключителна почит в Турция, Иран и Афганистан. Черницата е намерила своето място, като плод с много полезни свойства. Най-полезните от тях са:защита на стомаха от бактериални инфекции и борбата с половата импотентност.

 

Тиквени семки

 

Освен че имат приятен вкус, тиквените семки са почитани от китайците заради своите антидепресантни свойства. По-важното е, че поглъщането на тиквени семки може да повлияе на здравето на простатата, което е много важно за мъжкото сексуално здраве. Обикновено се използва за укрепване на простатната жлеза и насърчаване на здравословната хормонална функция при мъжете. Известно е, че миозинът, аминокиселина, намираща се в тиквените семки, е от съществено значение за мускулните контракции.

 

Кола ядка

 

Кола ядката съдържа кофеин, който стимулира централната нервна система и ни кара да се чувстваме будни и енергични. Повишава кръвното налягане и възбужда сексуалното желание.

 

Цветен мед

 

Меда има огромно разнообразие от полезни свойства: Само няколко лъжици могат да нормализират енергийните запаси. Медът е много популярен за спортистите, можете перфектно да попълните силите си след тренировка. Помага за нормализиране на кръвното налягане, изтънява кръвта, повлиява благоприятно работата на сърцето. Притежава дезинфекционни свойства. Нормализиране на храносмилателния тракт (за лошо храносмилане).Често се използва за елиминиране на еректилна дисфункция, но най- вече в комбинация с други народни рецепти, официални методи на медицина.

 

Рожков

 

Традиционно се използва за увеличаване на броя на сперматозоидите. Проучванията върху животни показват, че използването на екстракт от тази билка оказва влияние върху активността на ензимите, участващи в стероидогенезата на тестисите на плъхове. В тези изследвания използването на екстракт от рожков подобрява качеството на спермата, повишава нивата на тестостерон и биохимичните параметри, като засяга клетките на лейдиг и биосинтеза на тестостерон, така че е ефективно върху половите хормони, производството на сперматозоиди и процеса на сперматогенеза.

 

Овес

 

Проучване от 1986 г. на Института за напреднали изследвания на сексуалността в Сан Франциско съобщава за ефекти като повишено сексуално осъзнаване, повишени сексуални мисли, повече оргазми (36% при мъжете и 29% при жените) и някои мъже показват повишени нива на тестостерон се дължи на освобождаването на тестостерона от TBG. Овесът доставя стероидни сапонини, които модулират хормоналния баланс. 

 

Канела

 

В проучване, проведено върху мъжки гризачи, ефектът от екстракта е оценен върху сексуалната функция на тези гризачи и се стига до заключението, че тя наистина я подобрява. В други проучвания, проведени върху женски гризачи, също са наблюдавани положителни ефекти. В друго проучване е било направено заключението, че едно от съединенията в етеричното масло от канела помага за отпускане на мускулите и подобряване на еректилната функция. Поради тази причина се счита, че би могло да бъде много полезно при мъже над 40-45 години и с проблеми с еректилна дисфункция.

 

Джинджифил

 

Джинджифилът може да се счита за допълнително средство при лечението на нарушена еритемна функция. Той е полезен и за превантивни цели. С редовната му употреба в мъжкото тяло ще се случи следното: - подобряване на кръвообращението в тазовите органи (кавернозните тела на пениса ще бъдат изпълнени с кръв); - нормализиране на хормоналните нива, включително производството на тестостерон; - намаляване на възпалителния процес в простатната жлеза; - укрепване на нервната система и повишаване на либидото. 

 

Сибирски женшен

 

Сибирски женшен (Eleutherococcus senticosus) е лечебно растение, известно още като елеутеро, елеутерококо и тайга. Сред основните свойства се открояват като афродизиак, противовъзпалително, антиревматично, спазмолитично, кардиотоническо и имуностимулант. Полезен е при атеросклероза, импотентност, неврастения, левкопения, бронхит, лошо кръвообращение, физическо изтощение и психически дисбаланс.

 

Пчелно млечице

 

Проведени са различни проучвания за ефективността на пчелното млечице за подобряване на либидото, желанието, енергията и сексуалната функция, както при мъжете, така и при жените. Пчелното млечице се използва от векове като естествено средство за либидо и афродизиак. Доказано е, че пчелното млечице има положителен ефект върху импотентността при мъжете. Може да действа положително върху простатната жлеза, а също и да облекчи компресията на уретрата.

съставки на BLAST афродизиак