Кое е това, което прави BLAST един наистина различен и иновативен продукт ?

1 август 2023
Кое е това, което прави BLAST един наистина различен и иновативен продукт ?

Всеки мъж тайно желае да разчупи рутината в сексуалния живот. BLAST е натурален билков продукт, представляващ мощен афродизиак, създаден да постигне точно това.

 

Това, което прави BLAST един наистина различен и иновативен продукт, е мощната и уникална комбинация от естествени съставки и билки, които работят заедно в перфектна синергия, осигурявайки безопасни и ефективни резултати, без никакви негативни ефекти.

 

Продуктът съдържа 22 билки съчетани така, че сексуалното изживяване да бъде наистина неповторимо. Някои от ключовите съставки в BLAST включват Катуаба барк, Трибулус Терестрис, Муира Пуама, Корен от Мака, Женшен, Гинко Билоба, Цветен Мед и Пчелен Прашец.

 

Проучванията показват, че комбинацията от тези билки може да възстанови ниските нива както на тестостерона, така и на хормона на щитовидната жлеза, връщайки ги до нормалните им нива, което може да обясни някои от ползите му за подобряване на сексуалното либидо.

 

Катуаба е дърво, открито в Амазонските гори, а силното му влияние върху половата мощ са му донесли прозвището: „ дърво на любовта“.

 

Трибулус Терестрис се използва отдавна като народно лекарство в Източна Европа и България при полов дефицит. Свойствата на тази мощна съставка са свързани с увеличаване на производството на сперма, сексуална издръжливост и нива на тестостерон.

 

Муира пуама е потентно дърво повишаващо либидото и твърдостта на пениса. Действа като нервен стимулант за повишаване на възприемчивостта към сексуални стимули, както и физическото усещане за секс.

 

Коренът от мака е известен със своите способности за повишаване на енергията. Подобно на женшен, това растение се използва за увеличаване на силата, либидото и сексуалната функция.

 

Подарете си цветни и ярки оргазми, без абсолютно никакви странични ефекти. Продукта стимулира спонтанната ерекция и удължава издръжливостта по време на полов акт. Осигурява 100% ефективност при всеки прием, като гарантира повишаване на плътността и твърдостта на пениса. Количеството сперматозоиди се увеличава и ерекцията е бърза и сигурна.

 

Статистическите данни сочат, че в България има около 300 хиляди мъже, които са преживяли временни или постоянни нарушения свързани с ерекцията. BLAST може да подейства благоприятно при състояния свързани със сексуални смущения като еректилна дисфункция (мъжка импотентност).

 

BLAST е подходящ за ежедневна употреба и е изключително лесен за прием. Предлага се в компактна опаковка, която може да се носи в джоба. Може да избирате от два оригинални варианта - течна формула и желирани бонбони.

 

Очаквания ефект при мъжете настъпва 40-60 минути след приема и до 80 минути след обилно хранене и употреба на алкохол. „Специалният микс от високоефективни билки“ , повлиява положително на сексуалното представяне в случаите на еректилна дисфункция, както и преждевременна еякулация. Най-добра ефективност на билките се постига при стимулация (любовна игра), когато чувствителността се повишава, така че можете да се насладите на тези прекрасни моменти с любим човек.

Кое е това, което прави blast един наистина различен и иновативен продукт ?