Пригответе се за женската версия на BLAST - Афроизиак

1 август 2023
Пригответе се за женската версия на BLAST - Афроизиак

От хиляди години жените използват билки, храни и отвари, за които се казва, че разпалват огъня на любовта. Наречен на древногръцката богиня на любовта Афродита (Венера през римско време), афродизиаците могат да помогнат при различни сексуални проблеми.

 

Как започнахме?

 

Първоначалният ни подход към създаването на първия ни продукт включва философията на нашия бранд, която е, че искахме да създадем безопасна и надеждна алтернатива на виаграта, която да предлага обещаващи резултати без никакви странични ефекти, които често идват с хапчетата за секс. Ние съсредоточихме усилията си върху разработването на формула, която ще бъде подходяща за мъже, състояща се от мощна комбинация от естествени билки и съставки, които работят в перфектна синергия, за да повишат естественото либидото, да подобрят представянето по време на полов акт, както и да помага при различни сексуални проблеми като еректилна дисфункция.

 

От пускането на първия ни продукт - Blast, екипът ни работи неуморно върху разработването на нова формула, подходяща за жени. 

 

Къде отиваме?

 

Нашата формула за жени ще има за цел да стимулира желанието, да подобри чувствителността, да увеличи дълбочината на оргазма или да повиши издръжливостта, така че дамите да могат да се насладят на качествено време с партньора си в спалнята.

 

Ние искаме тя да включва някои от най-добрите налични афродизиаци за жени и планираме да обединим различни билки и съставки от много части на света, за да създадем един наистина ефектен продукт, който няма аналог на пазара.

 

По-долу сме обобщили някои от нашите текущи избори за ключови съставки, които планираме да включим в нашата формула за жени. Нашият екип в момента провежда множество тестове, за да определи кои съставки работят най-добре заедно, осигуряват максимални резултати и ефикасност, като същевременно са напълно естествени, безопасни и без никакви неприятни странични ефекти.

 

1. Йохимбе

 

Йохимбе (Pausinystalia Yohimbe) е вечнозелено дърво, произхождащо от Африка. Кората му съдържа химикала йохимбин, традиционно използван като афродизиак. Хората най-често използват йохимбе за справяне с различни сексуални проблеми. Използва се и за повишаване на настроението, спортни постижения както и за редица други цели свързани с повишаване на либидото по естествен и безопасен начин. Към днешна дата няма достатъчно научни данни, които да доказват категорично многобройните ползи за здравето, за които се твърди, че идват от употребата на Йохимбе.

 

Как работи?

 

Йохимбинът може също да насърчи освобождаването на азотен оксид. Това може да доведе до разширяване на кръвоносните съдове и увеличаване на притока на кръв към половите органи. Това означава, че дамите могат да се възползват от предимствата на по-силни и по-трайни оргазми с партньор или дори по време на сесии за самозадоволяване.

 

2. Шлемник - Skullcap Scutellaria lateriflora 

 

Шлемник (Scutellaria lateriflora) е растение, произхождащо от САЩ и Европа. Хората често използват Шлемник за облекчаване на тревожност, безсъние и много други състояния. Известно е, че коренът на това растение може да помогне при стрес и напрежение, както и да подобри настроението при жените. Някои химикали в Шлемник могат да причинят сънливост, но тези ефекти често се описват като леки и релаксиращи.

 

Понастоящем няма достатъчно научни доказателства в подкрепа на тези твърдения, но има данни, които предполагат, че има някои положителни ефекти, когато става въпрос за решаване на проблеми, свързани със здравето на жените.

 

3. Шатавари (Asparagus racemosus)

 

Шатавари е известна като "Кралицата на билките" за женско здраве и либидо. Действа като афродизиак и е известно, че има положителен ефект, когато става въпрос за сексуалното здраве на жените. Билката съдържа фитоестрогени, които помагат за балансиране на основните хормони и се свързват с подпомагане на предменструалния синдром. Взета като добавка, тя има репутацията, че предлага подкрепа на жените през различни етапи от живота им.

 

Как работи?

 

Изследванията показват, че Шатавари увеличава притока на кръв към женската генитална област, засилва сексуалното усещане и чувствителност и увеличава естествената вагинална лубрикация. Известно е, че има ефект на хормонален баланс, което го прави полезен за жени, които изпитват загуба на либидо като страничен ефект от менопаузата.

 

4. Дамяна (Turnera diffusa)

 

Дамяна дълго време се смяташе за изключително мъжки афродизиак, докато семейният и интегриран лекар Синтия Уотсън не издаде книгата си „Любовни отвари, ръководство за афродизиаци и сексуални удоволствия“. В него тя представи доказателства, показващи, че андрогени като тестостерон могат да бъдат ефективни за стимулиране на така наречените "фригидни" жени, характеристика, която някои изследователи подозират, че може да бъде причинена от андрогенен дефицит. Уотсън също каза, че е забелязала подновен интерес към секса сред жените, които са използвали Дамяна.

 

Дамяна е афродизиак, който да използвате, когато сексуалната дисфункция има силно емоционално съдържание. Показано е, че тревожността или депресията могат да бъдат свързани с невъзможността за постигане на оргазъм и билката работи за възстановяване на тази способност. Известна с това, че предизвиква леко, краткотрайно еуфорично състояние, Дамяна може да действа бързо, за да стимулира гениталната област чрез обогатяване на снабдяването с кислород. Интересно е, че е добър тоник за жени, които спират приема на противозачатъчните и/или са изправени пред менопауза, тъй като възстановява баланса на сексуалните хормони.

 

5. Епимедиум (Epimedium brevicornum) 

 

Епимедиум е може би една от най-известните, както и най-добре проучените съставки, когато става дума за естествени сексуални стимуланти за мъже и жени. Тази наистина впечатляваща съставка съдържа екстракт от популярната китайска билка Разгонен Козел която научно доказано повишава сексуалното желание, потентността, половата мощ и издържливост и спомага за поддържането на нормална сексуална функция, без никакви странични ефекти. 

 

Епимедиум e неповторима хранителна добавка, подпомагаща либидото и потентността при двата пола и това я прави много широко използвана е редица продукти на пазара. Повишава издръжливостта, сексуалното желание и фертилността. Позната е като един от най-мощните естествени афродизиаци и оказва благоприятен ефект върху хормоналната система.

 

Как работи? 

 

Епимедиум е богат източник на биоактивни вещества като полизахариди, флавоноиди, стероли, алкалоида магнофлорин и други. Икариинът инхибира ензима PDE-5, като това води до освобождаване на ключови невротрансмитери, свързани с механизма на сексуалната възбуда. От своя страна ензимът PDE-5  бързо метаболизира азотния окис и увеличава нивата му. Азотният окис от своя страна провокира отпускането на съдовата мускулатура и увеличава притока на кръв към гениталиите (пениса или клитора). По този начин Епимедиум действа еднакво ефективно както при ерекцията на мъжете, така и при повишаването на чувствителността при жените. Освен това епимедиум има и висока естрогенна активност, което се свързва с овулацията и сексуалното желание при жените.

Пригответе се за женската версия на blast