Как BLAST променя пазара и разбива стигмата около проблемите със сексуалното здраве

1 август 2023
Как BLAST променя пазара и разбива стигмата около проблемите със сексуалното здраве

 

Всички знаем колко смущаващо може да бъде да обсъждаме и открито да признаваме, когато имаме проблем, свързан със сексуалното ни здраве. Това е особено вярно за мъже, които изпитват проблеми като еректилна дисфункция, преждевременна еякулация и други смущения, свързани със сексуалната активност, независимо дали проблемът произтича от употребата на специфични лекарства, възраст, стрес, заболяване, хормонален дисбаланс и други временни причини, като специфични жизнени цикли. .

 

В тази статия ще разгледаме някои причини, поради които на хората (предимно мъжете) им е трудно да общуват и да търсят помощ при сексуални проблеми, ролята на обществото в това, стигмата около темата и защо повечето мъже избират да употребяват лекарства като като виагра въпреки многото известни странични ефекти.

 

Също така ще обсъдим как ние, като бранд, се ангажираме да помагаме на мъжете да водят здравословен и активен сексуален начин на живот, който им дава свободата да се наслаждават на тази свещена практика, без да правят компромис със здравето си. Нашата мисия е да създадем мощни, концентрирани формули, които са ефективни, предлагат трайни резултати, използват силата на природата и работят в перфектна синергия, съчетавайки някои от най-добрите съставки, събрани от цял свят. Ние също се ангажираме да разчупим стигмата около сексуалните проблеми на мъжете и един от начините, по които се стремим да направим това, е чрез нашите собствени продукти - предоставяне на естествена алтернатива на виагра, която е безопасна и ефективна и не изисква рецепта, прием на лекарства и медицинска намеса, всички от които могат да имат отрицателни последици за психическото и физическото здраве на мъжете.

Премахване на стигмата около сексуалните проблеми на мъжете и социалния натиск

 

Мъжете са по-малко склонни да говорят открито за сексуални проблеми и да търсят редовно помощ от медицински специалисти или да ги обсъждат открито с партньор. Това е главно защото обществото и съвременната култура оказват натиск върху мъжете да „изпълняват“ в спалнята определен стандарт и ако не се случи, тогава трябва да има нещо нередно с човека. За съжаление това често има последствия за мъже от всички възрастови групи и може да бъде изключително токсично и травматизиращо за млади мъже, които тепърва навлизат в зряла възраст и изследват секса. Поради социалния натиск и стигмата около тази тема и по-скоро липсата на състрадание и открита комуникация, много мъже страдат от ниско самочувствие, ниска самооценка, депресия, стрес, тяхното либидо и цялостно сексуално желание също стават засегнати и някои хора отказват да говорят по темата и се пазят за себе си или след време, като цяло избягват сериозните връзки.

 

Всичко това може да бъде и причина, поради която много хора често търсят „бързо решение“ при възникване на проблеми в спалнята и решение, което дава незабавни резултати като популярното лекарство – виагра. Това често кара хората да пренебрегват някои много тревожни проблеми с лекарства от този тип, като например широката гама от отрицателни странични ефекти, които за съжаление са много чести. Много хора приемат, че е добре да се наложи да преминат през тях, за да „изпълнят“ и да задоволят партньора, както и себе си, но този вид мислене често изключва ефектите, които лекарствата могат да имат върху нашето здраве, особено ако приемаме виагра често.

 

Ето една статия, в която обсъждаме страничните ефекти на виаграта.

Нашето обещание към вас

 

Ние твърдо вярваме, че чрез пускането на продукти като Blast на пазара, ние ще можем да променим начина, по който сексуалните проблеми се възприемат и начина по който се подхожда към тях в обществото. Въвеждането на естествени и ефективни алтернативи на лекарствата е стъпка към разчупване на стигмата около справянето с общи сексуални проблеми като еректилна дисфункция, които често носят много срам и мъжете често се въздържат да говорят за това.

Как смятаме да направим това точно?

 

Нашите продукти са лесни за употреба, естествени, ефективни и имат цялостен лечебен и балансиращ ефект, осигурявайки допълнителни ползи за здравето на индивида като хормонален баланс, подобряване на здравето на простатата, настроението, либидото и много други. За нас беше много важно да включим различни билки и съставки, които да работят в перфектна синергия заедно, осигурявайки допълнителни ползи, на които потребителите на нашите продукти могат да се насладят, както и да засилят основния ефект.

 

Нашата формула е създадена с намерението да осигури безопасно и ефективно решение на различни проблеми със сексуалното здраве. Разчитаме на мощни билки и съставки, които осигуряват трайни резултати, минус неприятните странични ефекти.

Защо естественото и натурално решение на сложна и чувствителна тема работи по-добре от лекарствата, отпускани без рецепта?

 

Използвайки продукт, който може да се опише като естествен стимулатор на либидото, подобрител на сексуалната функция и нещо, което просто „естествено“ подобрява представянето ни в леглото, може да бъде много по-лесно да говорим открито за това и да обсъждаме проблемите си с близките хора нас и нашите партньори. Премахването на употребата на „лекарства“ в тази вече чувствителна и интимна тема може да има огромно въздействие върху психичното здраве на мъжете, страдащи от различни състояния свързани със сексуалната дисфункция. Още по-хубавото е, че щом повече хора осъзнаят възможността проблемите в спалнята да се лекуват и разрешават с естествени, ефективни средства, все повече и повече хора в обществото активно ще избират и следват този нов подход, който след време ще има глобален ефект на вълни и обществото най-накрая ще може да премахне възгледите и стигмата около тази дълга и сложна тема.

Защо да изберете Blast?

 

Blast е създаден по инициатива на двама млади билкари с предприемачески дух. През 2021 г. двамата решават да обединят визиите си и да създадат един наистина иновативен продукт чиято цел е да помага на хората да имат по-добър сексуален живот.

 

По време на началния етап на проучване за съставки и вземане на решение относно това кои да се използват в Blast, екипът бе безкомпромисен в стремежа си да избере само най-добрите, най-ефетвините и най-мощните съставки. Повечето от билките, използвани в Blast, са пътували по целия свят, преди да станат част от финалния продукт, като някои са научно изследвани и използвани в много култури от векове и имат доказана ефикасност както в областта на медицината, така и в холистичната медицина и свързани практики .

 

Blast е естествен афродизиак и отговор за по-силна ерекция и повишено сексуално желание. Мощната комбинация от съставки съчетава само най-фино извлечените билки в точни количества, за да произведе най-силните, но най-безопасни резултати, за разлика от много други продукти на пазара в същата категория. Ние сме изключително горди от факта, че нашият продукт съдържа естествени съставки, които са надеждни и безопасни, така че нашите клиенти да могат да се насладят на здравословен сексуален живот, без да се налага да изпитват често срещаните странични ефекти, които често идват с други лекарства (така наречените хапчета за секс) от тази категория.

 

Продуктът съдържа 21 билки съчетани така, че сексуалното изживяване да бъде наистина неповторимо. Някои от ключовите съставки в BLAST включват Катуаба Барк екстракт, Муира Пуама, Корен от Мака, Женшен, Гинко Билоба, Цветен Мед и Пчелен Прашец.

 

Проучванията показват, че комбинацията от тези билки може да възстанови ниските нива както на тестостерона, така и на хормона на щитовидната жлеза, връщайки ги до нормалните им нива, което може да обясни някои от ползите му за подобряване на сексуалното либидо.