BLAST - Естественият Афродизиак, Който Замени Виаграта

1 август 2022
BLAST - Естественият Афродизиак, Който Замени Виаграта

Когато става въпрос за интимност и сексуално здраве, всички знаем колко деликатна може да бъде темата, особено за тези, които са се сблъсквали със състояния като еректилна дисфункция и преждевременна еякулация. Въпреки че темата е не само табу за мнозина, изглежда, че няма много естествени алтернативи, които могат ефективно да помогнат при такива състояния, без да причиняват отрицателни странични ефекти, както се вижда при много предписани лекарства в тази категория. 

И така, къде можем да търсим решение? Някои проучвания и статии предполагат, че яденето на определени храни може да помогне за повишаване на либидото и сексуалната издръжливост, докато други твърдят, че някои билки могат да имат положителен ефект върху състояния, свързани с правилната и здравословна ерекция. И все пак въпросът остава. Има ли естествена алтернатива на добавките и лекарствата като виагра, която може не само да помогне при дисфункционални състояния, но и да подобри производителността, издръжливостта и цялостното изживяване в спалнята, без всички многобройни странични ефекти?

Краткият отговор е да.

Запознайте се с най-новия афродизиак на пазара - Blast

Blast е създаден по инициатива на двама млади билкари с предприемачески дух. През 2021 г. двамата решават да обединят визиите си и да създадат един наистина иновативен продукт чиято цел е да помага на хората да имат по-добър сексуален живот.

Формулата съдържа мощна и уникална комбинация от естествени съставки, билки и екстракти (някои от които са изминали десетки хиляди километри), работейки заедно в перфектна синергия, осигурявайки безопасни и ефективни резултати, без никакви негативни ефекти. Създаден е за да подобри и подпомогне вашето сексуално представяне, издръжливост и цялостно преживяване. 

Формула, без аналог на пазара 

Създателите на Blast са изключително горди да ви предложат ефективна алтернатива на виаграта. Само силата на природата, без никакви странични ефекти. Мощен, естествен афродизиак, предназначен да достави на вас и вашия партньор максимално удоволствие по време на полов акт, подобрявайки цялостното преживяване по време и на любовните игри. Единствения лимит? Вашето въображение. 

Blast е разработен и тестван за ефикасност от специализиран екип, който се е ангажирал да ви осигури гарантирани резултати, с мощно действие и дълготраен ефект.

Защо създателите на Blast избраха естествен подход при създаването на продукта

Според статия, публикувана от Harvard Medical School (Медицинско Училище на Харвард), някои добавки за подобряване на сексуалната функция може да съдържат потенциално опасни примеси или малки количества скрити във фармацевтични лекарства - като следи от инхибитори на PDE5, лекарства от същия клас, който включва продукти за еректилна дисфункция, отпускани с рецепта, като Виагра. Това може да предизвика опасни, дори животозастрашаващи реакции.

Имайки предвид това, създателите на марката бяха непреклонни в решимостта си да създадат продукт, който предлага на своите клиенти ефикасност, без да се налага да правят компромиси по какъвто и да било аспект по отношение на тяхното здраве. И точно този безупречен, безкомпромисен подход ги накара да проучат задълбочено тази сфера и да открият естествени, натурални алтернативи и съставки, които са в състояние да осигурят ефекта, който се изисква от подобен продукт.

Едно от основните опасения на създателите от самото начало беше ефикасността, както и потенциалните странични ефекти. Ще успеят ли да създадат формула, която е напълно безопасна и естествена, като същевременно осигурява същата ефикасност като на фармацевтичните лекарства от същата категория?

След продължителен период на изследване, включващ тестване на различни комбинации на билки и съставки от цял свят, повишаващи либидото, екипът най-накрая създаде формула, която осигурява обещаващи, ефективни и безопасни резултати.

Подобрено сексуално либидо и пъстри оргазми

Подарете си цветни и ярки оргазми, без абсолютно никакви странични ефекти. Продуктът стимулира спонтанната ерекция и удължава издръжливостта по време на полов акт. Осигурява 100% ефективност при всеки прием, като гарантира повишаване на плътността и твърдостта на пениса. Количеството сперматозоиди се увеличава и ерекцията е бърза и сигурна.

Високо ефективните билки, повлиява положително на сексуалното представяне в случаите на еректилна дисфункция, както и преждевременна еякулация. Най-добра ефективност на билките се постига при стимулация (любовна игра), когато чувствителността се повишава, така че можете да се насладите пълноценно на тези прекрасни моменти с любим човек. 

Резултати, подкрепени от науката

Ефектите на Катуаба барк отдавна предизвикват интереса на много изследователи в научната общност. Здравните специалисти отдавна го използват за лечение на проблеми с еректилната дисфункция, за подобряване на либидото и за възстановяване на сексуалната жизненост. 

Изследователския доклад от д-р Джеймс Мескино, окръг Колумбия, MS, клиничен директор на Северна Дакота, RenaiSanté от Института по интегративна медицина, разгледаха обстойно темата за естествената подкрепа за сексуално представяне и повишаване на либидото при мъжете и жените.

Мощна и уникална комбинация от естествени съставки и билки

Продуктът съдържа 21 билки съчетани така, че сексуалното изживяване да бъде наистина неповторимо. Някои от ключовите съставки в Blast включват  Катуаба барк, Трибулус Терестрис, Муира Пуама, Корен от Мака, Женшен, Гинко Билоба, Цветен Мед и Пчелен Прашец.

Катуаба е дърво, открито в Амазонските гори, а силното му влияние върху половата мощ са му донесли прозвището: „ дърво на любовта“.

Трибулус Терестрис се използва отдавна като народно лекарство в Източна Европа и България при полов дефицит. Свойствата на тази мощна съставка са свързани с увеличаване на производството на сперма, сексуална издръжливост и нива на тестостерон. 

Муира пуама е потентно дърво повишаващо либидото и твърдостта на пениса. Действа като нервен стимулант за повишаване на възприемчивостта към сексуални стимули, както и физическото усещане за секс. 

Коренът от мака е известен със своите способности за повишаване на енергията. Подобно на женшен, това растение се използва за увеличаване на силата, либидото и сексуалната функция. 

Какви са ползите и ефектите от приема на BLAST:

  • Ще откриете увеличение на издръжливостта, либидото, обиколката на пениса и твърдостта.
  • Осигорява качествена ерекция и еякулация.
  • Увеличава количеството сперматозоиди.
  • Повишава чувствителността при стимулация и полов акт. 
  • Естествен заместител на виагра.
  • Без странични ефекти. Само увереност, еуфория и удовлетворение.
  • Гарантирани резултати.
  • Мощно действие.
  • Дълготраен ефект.

Прием и Специфики

Очаквания ефект при мъжете настъпва 40-60 минути след приема и до 80 минути след обилно хранене и употреба на алкохол. BLAST е подходящ за ежедневна употреба и е изключително лесен за прием. Предлага се в компактна опаковка, която може да се носи в джоба. Без гълтане на хапчета. Може да избирате от два оригинални варианта - течна формула и желирани бонбони.
BLAST - ЕСТЕСТВЕНИЯТ АФРОДИЗИАК, КОЙТО ЗАМЕНИ ВИАГРАТА