Как един продукт трансформира индустрията чрез здравословно възприемане на секса и подобрено самочувствие при мъжете

28 юли 2023
Как един продукт трансформира индустрията чрез здравословно възприемане на секса и подобрено самочувствие при мъжете

Днес искаме да насочим вниманието ви към един често срещан проблем, който засяга предимно мъжете в световен мащаб и също е част от причината, поради която основахме нашата компания и сме подтикнати да създадем промяна в индустрията чрез нашите продукти и философия.

Постигането на положително и трайно въздействие в индустрия, залята от „бързи решения“ и фармацевтични лекарства, всъщност не е толкова лесно, колкото звучи. Ще разгледаме в дълбочина порно индустрията и нейния ефект върху сексуалното здраве на мъжете, както и ефектите от лекарства като виагра и други токсични тенденции в нашето общество които са повлияли за пораждането на редица сексуални проблеми. 

 

Също така че ви разкажем за нашия бранд, мисия, продукти и защо вярваме че можем заедно да променим индустрията и да помогнем на хиляди мъже да се наслаждават за здравословен сексуален живот с партньорите си. 

 

Процъфтяваща мултимилионна индустрия и култура на „бързи придобивки и усещания“

 

Не е тайна колко широко разпространена е порнографията в днешното общество. Благодарение на няколко кликвания на един компютър или смартфон, огромен набор от сексуално открито съдържание е лесно достъпно за всеки един човек по целия свят.

 

От биологична гледна точка, консумацията на порно задейства освобождаването на допамин в нашата надбъбречна система - което означава, че постоянното пресладване на това усещане може да доведе до отрицателни последици физически, психологически и в нашите взаимоотношения. Още по-безспорно е колко популярно е порното; едно проучване установи, че 99% от възрастните участници мъже съобщават, че са гледали порно в даден момент от живота си. Освен това се оценява, че порнографската индустрия генерира над 100 милиарда долара всяка година.

 

Порното е по-вредно, отколкото си мислите

Общо приетото възприятие че порнографията всъщност не е вредна, може да доведе до подценяване на редица реални последствия от гледането на твърде много порнография. Точно поради тази причина, учените, психолозите, биолозите и невролозите са увеличили вниманието си към изследването на ефектите от порното през последните две десетилетия. Те започват да разбират какво прави честото гледане на порно с механизмите на нашите умове и тела.

 

Порнографията ви отдалечава от реалността и вашите физически усещания

Едно от най-значимите влияния на порнографията върху мъжете е десенсибилизацията. Подобен е процесът, когато гледате филми с насилие и видеоигри. С течение на времето мозъкът започва да променя възприятията си за това, което смята за нормално и приемливо, което води до изкривена представа за реалността. Това се случва по няколко начина:

 Порнографията е фантастична по природа, а поведението на актьорите е базирано на сценарии, което по дефиниция я прави нереална. Изпълненията на участващите актьори, представляват едно нереалистично представяне и могат да доведат до вредни нагласи относно автономията на тялото; или напълно да инкривят тези в живота ни като събратя човешки същества с техните мисли, мотивация, недостатъци, желания и достойнство.

 Мъже, които гледат порно, често се сблъскват с трудности да поддържат ерекцията си в спалнята, проблем още известен като еректилна дисфункция. Според доклади, публикувани от Тим Джейкъбс, доктор по медицина в университета в Антверпен, това е малко вероятно поради проблеми в кръвоносните съдове или нервите на пениса. Нивото на възбуда, което порнографията предизвиква чрез екстремно съдържание, често не съответства на половия акт в реалния живот. Това в крайна сметка кара пристрастените към порнографията мъже да станат вцепенени и десенсибилизирани към стимулация в реалния си сексуален живот.

 Порнографията представя погрешно почти всички обичайни сексуални ситуации и взаимодействия. Това създава фалшиво възприятие у зрителя и може да доведе до вредно отношение към секса.

 Мъжете, които редовно консумират порнография също така демонстрират подчертано повишена толерантност към необичайни сексуални взаимодействия и поведение - а именно към агресия, промискуитет и насилие.

 

Пристрастяването към порнография е подобно на други вредни зависимости

Подобно на тежките наркотици или хазарта, консумацията на порнография може да представлява бягство от реалността, начин за справяне със стреса или дори просто бърз удар на допамин в неподходящ момент.

 

Това също така означава, че с течение на времето е необходима различна и по-честа употреба, за да се постигне същото чувство, тъй като се изгражда толерантност. Неврологията ни казва, че повторението на действие създава пътища в мозъците ни; и повторението на включеното действие става все по-лесно и по-лесно всеки път.

 

Пристрастяването към порнографията носи със себе си и разрушителен ефект върху личните взаимоотношения – особено с нашите партньори.

 

Консумацията на порнография има както физически, така и емоционални ефекти - включително Еректилна Дисфункция

Най-притеснителният за много мъже е може би ефектът, който порнографията би могла да има върху еректилната дисфункция и други сексуални проблеми като забавена еякулация или импотентност.

 

Скорошно проучване свързва увеличеното използване на порнография с нарастващите случаи на еректилна дисфункция и вероятността мъжете да имат проблеми с получаването и поддържането на ерекция. Проучване на 3267 мъже установи, че приблизително 30-40% от мъжете, които гледат 40 минути порно на ден, имат ЕД, в сравнение с 10% от мъжете, които гледат по-малко от 30 минути на седмица.

 

Както споменахме по-рано, необходимо е повече време, за да се отговори окончателно на въпроса колко вредна може да бъде порнографията. Въпреки това, сега има повече от 85 проучвания, които предполагат за връзката между лошото психическо и емоционално здраве и използването на порнография.

 

Създаване на един нов стандарт

Често казваме, че нашите продукти нямат аналог на пазара в момента и се осмеляваме да направим това твърдение с определена увереност, която се основава на многократни изследвания, внимателен подбор на всяка една съставка и научно проверени данни.

 

Вярваме, че това, което наистина прави нашия продукт толкова уникален, е неговата ефикасност и безопастност, които обикновено са трудни за постигане в продукти от тази категория, особено ако се стремите да запазите списъка на съставките възможно най-чист, а вашият продукт - естествен.

 

За нас беше много важно продуктите които създаваме да предоставят трайни резултати, така че клиентите ни да могат наистина да се насладят на ефекта, максимално и да възвърнат увереността си като мъже, особено ако са имали сексуални проблеми преди приема на продукта.

Още по-впечатляващо е, че BLAST може да се приема редовно и при продължителна употреба хората могат да се възползват от допълнителни ползи за здравето, които идват от разнообразието от съставки като билки и растения, за които е известно, че балансират хормоните, насърчават здравето на простатата, балансират емоциите , подобрява настроението и повишават либидото - без вредни странични ефекти, особено при по-възрастните мъже.

 

Как планираме да създадем положително и дълготрайно въздействие?

Част от работата ни е да предоставяме на мъжете знанията (както и продуктите), от които те се нуждаят, за да подобрят сексуалния си живот. Нашата мисия е да предоставим натурална алтернатива на продукти като Виагра които да могат да се ползват от нашите клиенти редовно, без странични ефекти, давайки им увереноста за безопасност, ефективност, дълготрайност и удоволствие което да бъде споделено с техните партньори. 

 За нас е изключително важно да продължаваме да споделяме информация по темата както и да разговаряме открито по теми които се считат като табу в нашето общество, поради токсичната тенденция на това че един мъж трябва постоянно да е в оптимална ''форма'' когато става въпрос за спалнята. 

 Знаем също, че мъжете, които изпитват сексуални проблеми, често срещат трудности да говорят за това със своите лекари, приятели и партньори. Това е една от причините, поради които много от тях предпочитат да избират опции, които предлагат бързи решения и резултати, дори ако е известно, че имат различни странични ефекти, които могат да им се отразят негативно впоследствие. Такъв е случаят с лекарства с рецепта като виагра. Друг недостатък на лекарства като това е, че за да бъде ефективна Виагра, е необходима сексуална стимулация и лекарството не лекува никакви основни проблеми или предоставя допълнителни ползи за потребителя.

 

Какво прави нашите продукти различни от останалите?

BLAST съдържа 21 билки които работят заедно в перфектна синергия така че сексуалното изживяване да бъде наистина неповторимо. Някои от ключовите съставки в BLAST включват Катуаба Барк екстракт, Муира Пуама, Корен от Мака, Женшен, Гинко Билоба, Цветен Мед и Пчелен Прашец. Проучванията показват, че комбинацията от тези билки може да възстанови ниските нива както на тестостерона, така и на хормона на щитовидната жлеза, връщайки ги до нормалните им нива, което може да обясни някои от ползите му за подобряване на сексуалното либидо.

 

Ние вярваме, че всеки човек трябва да може да се наслаждава на здравословен сексуален живот, без да прави компромиси и да страда в резултат на отрицателни странични ефекти. Освен това сме си поставили за мисия непрекъснато да изследваме, тестваме и подобряваме нашата формула, за да можем да ви предложим най-доброто от това, което природата ни е дала. 

 

Нашата ключова съставка - Катуаба Барк екстракт

Катуаба е естествен екстракт, получен от кората на дървета, открити в бразилските тропически гори. Формулировките варират в зависимост от вида на избраното дърво; Erythroxylum caatingae, Trichilia catigua, Anemopaegma arvense и Micropholis caudata са някои възможности. Но се казва, че всички те стимулират нервната система и предлагат свойства на афродизиак.

 

Билката е добре известна поради многобройните си лечебни свойства и се използва предимно за повишаване на сексуалната възбуда и лечение на проблеми със сексуалната активност при мъжете. Използва се и при прекомерна възбуда, раздразнение, проблеми със съня, свързани с високо кръвно налягане, нервност, продължаваща умствена и физическа умора (неврастения), лоша памет или забравяне, рак на кожата; и като тоник.

 

Ако желаете да засилите ефекта от BLAST, може да го комбинирате с научно доказан продукт като - PT 141 (Bremelanotide)

 

Бремеланотид PT-141 е пептид, помагащ сексуалната функция при жени и мъже. Използва се за подобряването на еректилната функция при мъжете и за подобряването на кръвообращението в половите органи. Множеството клинични проучвания доказват положителния му ефект за лечение на секскуални проблеми. Допълнителни благоприятни ефекти включват повишено либидо, чувствителност и засилено сексуално желание.  

Колко ефективни са Афродизиаците наистина?

 

Има много дебати в научната общност, когато става въпрос за ефикасността на афродизиаците като храни и билки. Според специалистите афродизиаците могат да създават сексуално желание по два начина: чрез въздействие върху мозъка и чрез влияние върху части от тялото ни. Така например нещо, което засилва кръвния поток в сексуалните органи, може да симулира усещането за полов акт и всъщност да създаде желание за секс. По подобен начин съществуват и субстанции, каращи тялото ни да произвежда повече химически вещества, свързани със сексуалното желание.

 

Съществуват редица изследвания както и доклади за различни билки и растения, които са били научно изследвани през годините и е установено, че имат положителен ефект върху увеличаването на либидото по естествен и безопасен начин.